Autor Subiect: Pe Via Transilvanica în Țara Hategului. 24 - 26 octombrie 2025  (Citit de 1786 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Stelian Vlăduță

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Pe Via Transilvanica în Țara Hategului. 24 - 26 octombrie 2025
« Răspuns #15 : Miercuri, 15 Octombrie 2025, 08:48 »
Pentru Cristina Ionescu.
Noi ceilalți doi participanți de la Ploiești am convenit deja să călătorim împreună și o vom prelua de la Pitești și pe Marinela.
Dacă doriți să vă alăturați nouă, mai avem un loc și vă preluăm cu drag.
Stelică 0744346412.

Offline CristinaIonescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 42
« Răspuns #16 : Vineri, 17 Octombrie 2025, 10:33 »
Daca nu va fi nevoie si de masina mea, voi merge cu voi.
Multumesc pentru propunerea ta!

Offline Teo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #17 : Marți, 21 Octombrie 2025, 13:25 »
 Buna ziua.
Alo Bucuresti ul catre domnul ghid. Se mai tine acest eveniment sau e doar pentru Ploiesti?
Formati un grup de WhatsApp?  ;)

Offline Proca Mihai

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #18 : Marți, 21 Octombrie 2025, 20:40 »
Buna seara. Astazi am primit lista finala si voi pregati grupul de whatsapp al excursiei.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13945
@Teo&more: pana cand se deschide grupul whatsapp al unei excursii, exista aceasta platforma de dialog, de aceea o intretinem activa. Daca aveti intrebari, daca vreti sa comunicati intre voi o puteti face cu usurinta aici. Grupurile whatsapp se deschid de regula cu 1-3 zile inainte de plecare si doar pt a usura comunicarea de ultima ora si cea din timpul excursiei. In rest avem forumul.

Apoi trebuie inteles ca insotitorii de grup nu au doar evenimentele la care participati. Ei au multe altele (nu doar in SC) si ei devin dedicati 100% actiunii cu doar o zi inainte de excursie.

Toti cei care va insotim in excursii intram din cand in cand aici, dialogam cu voi, va dam tot felul de recomandari, asta este din placerea de a ajuta si indruma. Dar subliniez, o putem face doar cand suntem liberi, fara activitati de ghidaj sau...casnice.